top of page

Hoe

Het opschalen van je bedrijf

IMG_3586_edited.jpg
De werkdruk in je business is tot aan je lippen gestegen. Het overzicht in je planning, administratie en marketing is vertroebeld. Omdat je administratie niet meer op orde is lukt het je niet om nieuwe en gerichte projecten op te zetten er worden fouten gemaakt met als gevolg dat er in de toekomst problemen kunnen ontstaan.
Jij als ZZP'er maakt bewust de keuze om geen personeel aan te nemen, je hebt namelijk geen zin in gezeik. Jij wilt je eigen regie voeren, je eigen keuzes maken, werken aan je business waar en wanneer jij maar wilt.
Business Tidy is er om, wanneer het jouw uitkomt, deze randzaken van jouw bedrijf uit handen te nemen. Denk dus bijvoorbeeld aan het bijhouden van je website, het op orde houden van je administratie, het overzicht bewaren van je planning en het oppakken van diverse losse projecten.
De werkdruk kan drastisch verminderd worden waardoor je weer overzicht krijgt ín jouw bedrijf. B-Tidy ontzorgt en maakt ruimte in jouw agenda. Deze uren kan jij weer besteden om op te kunnen schalen in je business. Groeien en je omzet verhogen.
bottom of page