top of page

Review

Nobby Roth

NR Timmerwerken en Interieurbouw

“Ik heb een goed lopend timmer en interieurbouw bedrijf. Omdat ik veel en diverse opdrachten heb lopen en vaak ook naast elkaar merkte ik dat ik het overzicht aan het verliezen was. Omdat ik door mijn groei veel meer tijd bezig was met het beheren van mijn secundaire werkzaamheden zoals planning, administratie en andere randzaken besefte ik dat mijn passie overschaduwd dreigde te raken. Daarom heb ik Business Tidy ingeschakeld.

Nicole helpt mij 2 keer per maand mijn planning in te richten, te beheren en daarbij behorende werkzaamheden meteen te regelen. Mijn planning is weer op orde en over randzaken hoef ik mij niet meer druk te maken. Ze is gestructureerd en denk met mij mee over hoe ik zaken beter kan aanpakken of net even anders kan organiseren.

Binnenkort heb ik een grotere werkplaats nodig en daarvoor ben ik op zoek naar een nieuwe loods. Nicole pakt deze klus met beide handen aan om voor mij het beste resultaat te boeken. Ze heeft een groot netwerk om haar heen gecreëerd en weet altijd wel ergens een oplossing of idee voor. Ik kan haar altijd inschakelen voor werkzaamheden waar ik geen tijd voor heb, zodat ik veel meer op de werkvloer sta.

Joyce Mol

Mind Event Factory

Alle illustraties van yogahoudingen in dit e-book zijn gemaakt door @business_tidy - zo ook de illustratie op de voorkant. Nicole maakt het zoals je het hebben wilt en zoals het is. 

Schermafbeelding 2019-06-06 om 16.22.55.
bottom of page