top of page

Office support

project begeleiding

Frame voor uw projecten
't Spelikaantje: SOT kinderkleding, en speelgoedbeurs te Krommenie
Als vrijwilliger ben ik betrokken bij de organisatie van de kinderkleding, en speelgoedbeurzen. Ik organiseer dit samen met nog 4 vrijwilligers.
Mensen leveren hun kinderkleding op bepaalde tijden in. Dit wordt dan verwerkt., nagelopen en verkocht op een van de beursdagen. De inbrenger krijgt 70% van de opbrengst terug en 30% gaat naar de speel-o-theek. 
Het traject:
Eerste de marketing opzetten om inbrengers te genereren. Daarna worden de vrijwilligers geworven om zo in 3 weken tijd alle ingebrachte kleding te verwerken. 
De opslag van de kleding moet geregeld worden, de locatie waar de kleding wordt verwerkt en de locatie van de beurs opzetten. De marketing om verkopers aan te trekken. De beursdagen goed laten verlopen. En de nazorg, zoals het uitbetalen van de opbrengsten, het verwerken van de dozen en de kleding dit niet verkocht is.

Business support

PHmeubelsopmaat: meubelmaker te Amsterdam
Paul Huft is meubelmaker en werkt met allemaal ZZP'ers. Door alle drukte en het aansturen van de ZZP'ers heeft hij geen tijd mee om zelf meubels te maken. Ook de papierwinkel die zo belangrijk is werd hem te veel.
Samen hebben wij de papierwinkel gestructureerd en overzichtelijk gemaakt. Door een duidelijke planning en door meer transparantie te creëren kreeg hij meer ruimte om zelf weer meubels te maken.
Naast zijn meubels levert hij ook heel veel keukenfronten en daar wilde hij graag een apart bedrijf van maken. Samen zijn wij bezig om dit concept verder uit te diepen en dit proces zo simpel mogelijk in het bedrijf te verwerken.
Ik kom elke week een aantal uur naar PHmeubelopmaat om de structuur te bewaken.
bottom of page