top of page

Over mij

Schermafbeelding 2019-02-25 om 10.58.47.
logo-businessproef.png

Ik ga graag voor jou aan het werk voor € 40,00 per uur.

Het lijkt mij leuk om via een Video Conference nader kennis te maken.

Ik wens je verder nog een fijne dag.

Met vriendelijke groet,

Nicole van Lunteren 

Beste Ninke,

 

"de koning der metalen in de cloud”                

 

Maandagmorgen weer fris aan de slag met mijn opdrachten maar ik kwam zowaar jouw oproep tegen: “op zoek naar een gouden ballon. De koning der metalen in de cloud”.

 

Wow dit is toch een super leuke opdracht en hoe gaaf zou het zijn om deel te mogen uitmaken van het team van NVDL.

 

Ik ben Nicole van Lunteren 36 jaar jong, getrouwd en heb 3 kids. Naast het gezinsleven run ik mijn eigen bedrijf Business Tidy en B-Remarkable. Business Tidy is geboren vanuit de onderneming van mijn vader. Ik heb 8 jaar bij mijn vader in de zaak gewerkt als office manager. Daar heb ik ontzettend veel geleerd van het ondernemerschap. Door dat ik alle vrijheid kreeg heb ik veel paden mogen bewandelen die nieuw waren en zo heb ik mijzelf kunnen en mogen ontwikkelen.

 

Uit de drive voor het ondernemen ben ik B-Tidy gestart. Veel ondernemers struikelen vaak over secundaire werkzaamheden dat je heel goed kan overlaten aan andere mensen die daar beter in zijn. Die persoon ben ik. Bij TS Elektro heb ik veel ervaring opgedaan met secundaire werkzaamheden waaronder diverse software systemen geïmplementeerd, ingericht en geïntroduceerd onder het personeel. Ik heb de financiële zaken beheerd, facturatie, boekhouding, debiteuren en crediteuren beheerd en subsidiemogelijkheden onderzocht en aangevraagd.

 

De afgelopen periode kreeg ik ook steeds meer vraag naar grafische opdrachten. Omdat ik dit niet meer binnen het concept van Business Tidy vond passen, heb ik B-Remarkable opgezet: “wees opvallend”. Vanuit deze tak neem ik grafische opdrachten aan.

 

Per 1 november 2018 ben ik volledig voor mijzelf begonnen en ondersteun ik nu diverse ondernemers bij de meest uiteenlopende zaken zoals:

Sibble (ontwikkeld kapjes en hoezen voor babystoeltjes)

Koppeling opzetten met Channable (API)  van CVV shop naar Bol.com en Amazon.com. Inrichten Wehkamp online voor verkoop op Wehkamp.nl. Uitzoeken van de EAN codes en koppelen aan product.

 

Yogacastricum (yogaschool met divers aanbod voor Mind & Health)

Website ontworpen en gebouwd in Wix.com, social media beheer. Transport regelen vanuit China naar NL. E-mailmarketing: 1x per 2 maanden vormgeven en opmaken.

 

Gezondheidsbehandelingen (Massages voor body & Mind)

Website vormgegeven en gebouwd in Wix.com inclusief een afspraaksysteem.

 

I AM Yogastudio (yogaschool)

Op dit moment ondersteun ik een yogadocente die haar eigen school aan het opstarten is. Ik beheer voor haar de planning, de begroting en sociale media.

 

BusinessProef (Netwerkbijeenkomsten organiseren voor ondernemers)

Dit doe ik samen met een andere onderneemster, Inge Walta van 10pics.nl. Samen hebben wij dit concept bedacht. Het logo en de website heb ik ontwikkeld. Samen beheren wij de post op social media en de e-mailing met behulp van MailChimp.

bottom of page