top of page

Over mij

Dromen Durven Doen Doorzetten Doorgaan.

DSC_0331.JPG

Ik ben Nicole van Lunteren en ben getrouwd met Maarten.

Wij hebben samen 3 kinderen en wonen in Krommenie

Het ondernemerschap zit in mijn bloed.  Mijn vader Ronald van Lunteren heeft 30 jaar lang een elektro technische bureau gehad en is in 2018 verkocht aan een grote partij. Ik heb 7 jaar lang in het familiebedrijf mogen werken en kwam na de verkoop erachter dat ik mezelf verder wilde ontwikkelen als ondernemer. De kick die ik kreeg op het moment wanneer er positieve resultaten werden geboekt, maar ook de negatieve kanten van het ondernemersvak gaf mijn energie om door te pakken en er voor te gaan. 

Randzaken binnen een bedrijf worden gecoördineerd door een office manager of diverse afdelingen. Om mij heen hoorde ik ZZP'ers die tegen deze randzaken aan lopen en ben daarom vanuit mijn functie als office manager Business Tidy, zakelijk opgeruimd opgezet om zo ZZP'ers te kunnen ondersteunen en te ontzorgen zodat ze de mogelijkheid krijgen om te kunnen groeien.  
 
Zelfstandigen zonder personeel kiezen bewust voor deze vorm van ondernemerschap. De bewuste keuze om geen personeel aan te nemen. Maar wanneer je onderneming een vlucht maakt komt er veel meer bij kijken waar je als ZZP'er in kan verdrinken.
De randzaken die noodzakelijk zijn voor je business maar die je passie niet weerspiegelen. Deze randzaken zijn daarom heel goed uit te besteden en met de technologie van tegenwoordig is werken in de cloud easy.
bottom of page